Despre noi

Din dragoste pentru natură, aer curat și produse de calitate.

Ferma noastră este o afacere de familie, născută din dragostea noastră pentru natură și produse proaspete. 

Aceasta a fost înființată acum 5 ani și am început cu mici culturi de diferite fructe: căpșune, zmeură, mere, prune și struguri. 

Datorită sugestiilor primite din partea vizitatorilor noștri, am creat și o mică fermă de animale în special pentru amuzamentul copiilor. Însă, în scurt timp am putut descoperi avantajele pe care le aveam de pe urma acestora, precum și noile produse pe care le putem crea. 

În prezent, suntem mândrii proprietari ai celei mai mari ferme de animale din zonă.

Idealul nostru: 

  • Calitate – vrem să oferim doar cele mai bune produse, precum și serviciile ideale 
  • Pasiune – pasiunea pentru ceea ce facem este secretul succesului nostru 
  • Grija pentru natură – deoarece ne oferă atât de multe, trebuie să avem grijă de mediul înconjurător

Produse Bio

De ce noi?

Vă invităm să consultați catalogul nostru și să ne contactați dacă sunteți în căutarea produselor perfect pentru dvs și pentru familia dvs!

Calitate
Vă oferim doar produse de înaltă calitate (fructe, legume, carne, produse lactate și altele), crescute cu grijă într-un mediu ecologic.
Livrare rapidă
Nu aveți timp să veniți și să culegeți dvs direct produsele dorite? Nicio grijă, echipa noastră vi le va aduce direct acasă, la restaurant sau în orice altă locație.
Gamă variată de produse
Oferim o gamă largă de fructe, legume, lactate, produse din carne și multe altele. Suntem deschiși însă la orice sugestie pentru extinderea gamei de produse.
Unele lucruri de modă veche precum aerul curat și lumina soarelui sunt destul de greu de depășit.
Laura Ingalls Wilder

Ce spun clienții

Apreciem părerile dvs! Considerăm că aceasta este cea mai bună modalitate pentru a ne îmbunătăți produsele și ofertele.

Este o adevărată plăcere să-mi petrec weekend-urile aici – aerul curat și mâncarea proaspătă fac minuni în ceea ce privește sănătatea și starea de spirit. Gazdele sunt extraordinare și toată lumea se asigură că oaspeții au parte de o experiență de neuitat.
Aici găsesc de fiecare dată produse noi și interesante. Am adoptat un stil de viață sănătos iar mâncarea este extrem de importantă. Am mare încredere în ei, alegându-i să-mi aprovizioneze restaurantul. Până acum s-au ridicat de fiecare dată la înălțimea așteptărilor.
Am vizitat ferma vara trecută, împreună cu familia și a fost extraordinar. Credeam că doar copiii se vor distra, dar m-am înșelat. Nu contează câți ani ai: aici oricine se simte din nou ca în copilărie. O experiență superbă pe care o recomand tuturor!